• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Weather data is NOT cached!

Agriturismo Fattoria La Steccaia

Toscane, Montescudaio 20 appartementen

weather Montescudaio 10 C°
(0 reviews )

Op de locatie

 • Zwembad
 • Speeltuin
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Restaurant
 • Huisdier
 • Gemeenschappelijke wasruimte
 • Fietsen
 • Sportveld
 • Tennisbaan
 • Kinderbad

In de omgeving

 • Manege < 5 km
 • Strand 5-10 km
 • Tennis < 5 km

Beschrijving

Agriturismo Fattoria La Steccaia

Agriturismo Fattoria La Steccaia is een verzorgde gezinslocatie met twintig appartementen. De accommodatie bevindt zich op ongeveer 10 minuten rijden van het dorp Montescudaio, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen.

Agriturismo Fattoria La Steccaia deed vroeger dienst als een authentieke Italiaanse boerderij. De oude boerderij is omgebouwd tot twintig appartementen. De appartementen zijn comfortabel ingericht en hebben met de terracottavloeren en donkere houten meubels een echte Toscaanse uitstraling.

Op de locatie is een restaurant aanwezig waar u tijdens uw verblijf kunt genieten van heerlijke regionale gerechten. Overdag kunt u heerlijk ontspannen in en bij het zwembad. Uw kinderen zullen zich prima vermaken in de speeltuin of op de tennisbaan/voetbalveld.

Vandaag de dag produceert Agriturismo Fattoria La Steccaia nog olijfolie, wijn en groente en fruit. Tijdens uw verblijf is het mogelijk deze producten te proeven en aan te schaffen.

Agriturismo Fattoria La Steccaia heeft een gunstige ligging ten opzichte van de Toscaanse steden als Pisa, Volterra en Livorno. Tevens is de kust gelegen op slechts 10 kilometer rijden. Het treinstation van Riparbella bevindt zich op ongeveer 15 minuten lopen.

Indeling Agriturismo Fattoria La Steccaia

Agriturismo Fattoria La Steccaia heeft in totaal 20 appartementen. De appartementen bevinden zich op de begane grond of eerste verdieping.

4-kamerappartementen met 2 badkamers (6+2; BG)

De 4-kamerappartementen met 2 badkamers zijn gelegen op de begane grond. Deze appartementen beschikken over drie slaapkamers en twee badkamers. In de woonkamer staat een 2-persoons sofabed. Buiten kunt u gebruik maken van uw eigen tuintje.

4-kamerappartementen met 1 badkamer (6+2; 1ste)

Deze 4-kamerappartementen zijn gelegen op de eerste verdieping. In het appartement zijn drie 2-persoonsslaapkamers aanwezig, waarvan er twee zijn ingericht met twee enkele bedden. In de woonkamer bevindt zich de keuken en een 2-persoons sofabed. Buiten kunt u gebruik maken van uw eigen balkon met meubilair. U kijkt uit op het zwembad.

3-kamerappartementen (4+2; BG)

Deze 3-kamerappartementen zijn gelegen op de begane grond. De appartementen hebben twee 2-persoonsslaapkamers, waarvan een is ingericht met twee enkele bedden. In de woonkamer bevinden zich de keuken en een 2-persoons sofabed. Buiten kunt u gebruik maken van uw eigen terras met meubilair.

3-kamerappartementen (4+2; 1ste)

Deze 3-kamerappartementen zijn gelegen op de eerste verdieping. De appartementen hebben twee 2-persoonsslaapkamers, waarvan een is ingericht met twee enkele bedden. In de woonkamer bevinden zich de keuken en een 2-persoons sofabed. Buiten kunt u gebruik maken van uw eigen balkon met meubilair.

2-kamerappartementen (2+2; BG)

Deze 2-kamerappartementen zijn gelegen op de begane grond. De appartementen bestaan uit een woonkamer met keuken en 2-persoons sofabed, een aparte 2-persoonsslaapkamer en een badkamer met douche. De appartementen hebben een eigen terras in de gemeenschappelijke tuin.

2-kamerappartementen (2+2; 1ste)

Deze 2-kamerappartementen zijn gelegen op de eerste verdieping. De appartementen bestaan uit een woonkamer met keuken en 2-persoons sofabed, een aparte 2-persoonsslaapkamer en een badkamer met douche. De appartementen hebben een balkon aan het appartement of een plekje in de gemeenschappelijke tuin.

2-kamerappartementen (3+2; BG)

Deze 2-kamerappartementen zijn gelegen op de begane grond. De appartementen bestaan uit een woonkamer met keuken en 2-persoons sofabed, een aparte slaapkamer met een 2-persoons en een 1-persoonsbed en een badkamer met douche. De appartementen hebben een eigen terras in de gemeenschappelijke tuin.

2-kamerappartementen (3+2; 1ste)

Deze 2-kamerappartementen zijn gelegen op de eerste verdieping. De appartementen bestaan uit een woonkamer met keuken en 2-persoons sofabed, een aparte slaapkamer met een 2-persoons en een 1-persoonsbed en een badkamer met douche. De appartementen hebben een balkon of een eigen plekje in de gemeenschappelijke tuin.

Studio appartementen (2+2; BG)

De studio appartementen zijn gelegen op de begane grond. In de woonkamer bevinden zich het 2-persoonsbed, de keuken en een 2-persoons sofabed. De badkamer beschikt over een douche. Buiten kunt u gebruik maken van een eigen tuintje met tafel en stoelen.

Huisje Guardiano (4+2; BG)

Huisje Guardiano is vrijstaand en omheind. Het appartement bestaat uit een woonkamer met keuken en 2-persoons sofabed en twee aparte 2-persoonsslaapkamers. Buiten kunt u gebruik maken van uw eigen tuin. Ideaal voor mensen met een hond.

Specialiteiten

Zwembad

Het zwembad van Agriturismo Fattoria La Steccaia is 12,5 x 25 meter groot. De diepte van het zwembad varieert tussen de 1.40 en 1.60 meter. Het kinderbadje heeft een diepte van 50 centimeter. Rondom het zwembad kunt u op de ligbedden genieten van het Italiaanse zonnetje. Het zwembad is geopend van 1 mei t/m 12 oktober bij mooi weer kan de openingsperiode verlengd/vervroegd worden.

Speeltuin 

Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig met een glijbaan en schommel.

Sportveld

Tijdens uw verblijf kunnen u en uw kinderen gebruik maken van het sportveld dat gebruikt kan worden voor zowel tennis als voetbal.

Restaurant

In het restaurant van Agriturismo Fattoria La Steccaia kunt u traditionele Toscaanse gerechten proeven.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Need to see

Florence

Wereldberoemd is de artistieke stad Florence. Vele kunstenaars, beeldhouwers, architecten en intellectuelen hebben deze stad tijdens de renaissance gevuld met schitterende gebouwen en kunstwerken. Natuurlijk bezoekt u de Ponte Vecchio, de brug over de Arno, het Palzzo Pitti, maar ook het middelpunt van de stad, de Duomo met de Campanile. Zeker de moeite waard is een bezoek aan de Uffizi, een van de belangrijkste kunstmusea van de stad.

Lucca

De stad Lucca heeft een rechthoekig stratenpatroon zoals de voormalig Romeinse nederzetting. De stad is goed te voet te bezichtigen omdat verkeer zo veel mogelijk buiten de stad wordt gehouden. Op de plaats van het Romeinse forum staat nu de San Michele in Foro. Ook erg mooi is de kerk San Frediano. In het centrum van Lucca vindt u het geboortehuis van Puccini, de beroemde componist. In de Via Fillungo kunt u heerlijk winkelen en slenteren tussen winkels die versierd zijn in art nouveau stijl.

Cortona

De door de Etrusken gestichte stad is niet alleen één van de oudste steden maar ook één van de meest schilderachtige, met zijn wirwar aan oude straatjes, steegjes en gebouwen. De stad heeft diverse mooie musea die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken indien u van kunst houdt.

Volterra

Volterra is gelegen op een plateau waardoor het een zeer mooi uitzicht heeft op de heuvels rondom. Grote delen van de oude Etruskische muren staan nog overeind. Veel van de oude Etruskische voorwerpen kunt u bekijken in het Museo Gaurnacci. De Duomo heeft een zeer mooie preekstoel met gebeeldhouwde panelen. De stad is bekend om zijn ambachtslieden die al 2500 jaar beelden snijden van de plaatselijke albast.

San Gimignano

De dertien torens, in de twaalfde en dertiende eeuw gebouwd door adellijke families, domineren het mooie silhouet van San Gimignano. Het middeleeuws aanzicht van de stad is sindsdien nauwelijks veranderd. Van de torens is alleen de Torre Grossa voor publiek geopend. Mooi zijn ook het Collegiata, het Palazzo del Popolo en het Palazzo Vecchio del Podesta met waarschijnlijk de oudste toren

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!