• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Géén verborgen kosten
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Weather data is NOT cached!

Agriturismo Casale Le Crete

Lazio, Acquapendente 6 appartementen

weather Acquapendente 31 C°
(2 reviews )
[ssba]

Op de locatie

 • Zwembad
 • Speeltuin
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Huisdier
 • Gemeenschappelijke wasruimte
 • Centrale BBQ
 • Tafeltennis
 • Wifi in alle appartementen
 • Tennisbaan

In de omgeving

 • Golf < 30 km
 • Strand 10-20 km

Beschrijving

Agriturismo Casale le Crete

Agriturismo Casale le Crete is een kleinschalige accommodatie met zes appartementen.

De accommodatie ligt op slechts 1 km van het dorpje Acquapendente in de provincie van Viterbo.
Deze authentieke locatie is rustig gelegen en heeft een fraai zwembad.

De zes appartementen zijn voorzien van alle gemakken en zijn geschikt voor twee tot vijf personen.

Het zwembad van 12 bij 5 meter is geopend van 15 mei – 30 september. Voor de liefhebber is er ook een tennisbaan en een barbecue. Voor de kleintjes is er een speeltuin met schommel, wip en glijbaan.

Agriturismo Casale le Crete is gunstig gelegen ten opzichte van steden in Lazio, Umbrië en Toscane. Zo ligt het meer van Bolsena op slechts 26 km, Montepulciano op 60  km en op Perugia 83 km.

Indeling Agriturismo Casale le Crete

Agriturismo Casale le Crete heeft in totaal zes appartementen die variëren in grootte.

De appartementen:

Timo (5+0)

Appartement Timo (50 m2) is gelegen op de begane grond. Het appartement beschikt over een woonkamer met keuken, een badkamer met douche en twee slaapkamers waarvan één met 2-persoonsbed en de tweede met drie 1-persoonsbedden.

Menta (5+0)

Appartement Menta (50 m2) is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over een woonkamer met keuken, een badkamer met douche en twee slaapkamers waarvan één met 2-persoonsbed en de tweede met drie 1-persoonsbedden.

Salvia (5+0)

Appartement Salvia (50 m2) is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over een woonkamer met keuken, een badkamer met douche en twee slaapkamers waarvan één met 2-persoonsbed en de tweede met drie 1-persoonsbedden.

Origano (5+0)

Depedance appartement Origano (50 m2) is gelegen op de begane grond. Het appartement beschikt over een woonkamer met keuken, een badkamer met douche en twee slaapkamers waarvan één met 2-persoonsbed en de tweede met drie 1-persoonsbedden (op verzoek kan er i.p.v. twee enkele bedden een stapelbed geplaatst worden).

Rosmarino (4+0)

Appartement Rosmarino (60 m2) is gelegen op de begane grond. Het appartement beschikt over een woonkamer met keuken, een badkamer met douche en twee slaapkamers waarvan één met 2-persoonsbed en de ander met stapelbed.

Lavanda (3+0)

Appartement Lavanda (50 m2) is gelegen op de begane grond. Het appartement beschikt over een woonkamer met keuken, een badkamer met douche, een slaapkamer met 2-persoonsbed en een slaapkamer met 1-persoonsbed.

Specialiteiten

Zwembad

Het zwembad van Agriturismo Casale le Crete is 12x5 meter groot. Het zwembad is geopend van 15 mei tot 30 september.

Tennisbaan

Agriturismo Casale le Crete heeft een tennisbaan op de locatie.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Need to see

Rome

De belangrijkste stad die gelegen is in Lazio is natuurlijk Rome. Deze stad heeft een enorme rijkdom aan architectonische en historische schatten. De stad ademt een gezellige en gastvrije sfeer uit en zal u zeker nooit vervelen. De stad heeft zo veel moois om te zien, te bewonderen en ervaren dat het te veel is om hier op te noemen, zoals het Forum Romanum, het Colosseum, het Pantheon en de vele mooie kerken, pleinen en schilderachtige steegjes.

Viterbo

Viterbo is een belangrijk Etruskisch centrum waar in de dertiende eeuw de paus zijn toevlucht heeft gezocht .Helaas is in de Tweede wereldoorlog veel van het centrum gesneuveld maar later zorgvuldig gerestaureerd. Een bezoek waard zijn de Duomo, met zwart wit gestreepte steen, het dertiende eeuwse Palazzo Papale, het Palazzo dei Priori en de Romaanse Santa Maria della Verita.

Montefiascone

Dit mooie stadje is gelegen op de rand van de krater van het Lago Bolsena en de Via Cassia. Het stadje geeft u een schitterend uitzicht op het meer. De achthoekige kathedraal Santa Margherita is overal vandaan zichtbaar en de koepel is na de koepel van de Sint Pieter de grootste ter wereld. In de San Flaviano aan de rand van de stad zijn schitterende veertiende eeuwse fresco's te bewonderen.

Frascati en Castelli Romani

In de Albaanse bergen zijn door de eeuwen heen luxe villa's en versterkte kastelen verrezen en in de zestiende eeuw zijn er luxueuze buitenverblijven maar ook spectaculaire parken en buitentuinen aangelegd. Het gebied, gedeeltelijk in een natuurreservaat gelegen, trekt tegenwoordig veel dagjesmensen. Zeker de moeite waard zijn in Frascati de villa van Aldobrandini, het versterkte Abbazia di San Nilo in Grottaferrata en Castel Gandolfo.

Reviews

Prachtige plek en goede service! We hebben een heerlijke week gehad! De accommodatie is niet geschikt voor kinderen tot ongeveer 3 jaar, vanwege steile trappen en hoogteverschillen.

- Familie uit Nederland -

Heerlijke vakantie gehad! Het appartement is basic, maar alles wat je nodig hebt is er. Eline is een top gastvrouw, met goede tips en enorm behulpzaam.

- M. Vinkenvleugel -

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!