• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Géén verborgen kosten
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Weather data is cached!

Agriturismo Carincone

De Marken, Pergola 4 appartementen

weather Pergola 27 C°
(0 reviews )
[ssba]

Op de locatie

 • Wifi gemeenschappelijk
 • Huisdier
 • Centrale BBQ
 • Weekverblijf HS niet verplicht
 • Wifi in alle appartementen
 • Za-za niet verplicht HS
 • Horren

In de omgeving

 • Attractiepark < 30 km
 • Manege < 5 km
 • Strand 20-40 km

Beschrijving

Agriturismo Carincone

Deze mooie accommodatie op een prachtige landelijke locatie in De Marken is van Nederlandse eigenaren. Eric en Nanja Helmers hebben in 2006 Amsterdam verlaten om een authentieke boerderij uit 1670 om te bouwen tot Agriturismo Carincone met vier sfeervolle appartementen. Dankzij de ligging tegen een heuvel heeft u rondom een geweldig uitzicht over het agrarische landschap van de provincie Pesaro e Urbino. Pittoreske dorpjes liggen her en der verspreid en er zijn in de buurt ook oude burchten en kloosters te bezoeken.

De vier appartementen van Agriturismo Carincone zijn allemaal ingericht volgens een eigen thema: lucht, vuur, aarde en zon & maan. Dit is niet alleen terug te zien in het kleurgebruik, maar ook in het prachtige mozaïekwerk in de badkamers. Dankzij de dikke stenen muren, blijven de appartementen ook in de warme zomermaanden heerlijk koel. Het interieur is praktisch en compleet met een woonkamer met eethoek en keukenblok (voorzien van moderne inbouwapparatuur) en één of twee slaapkamers. Elk appartement heeft een eigen tuin of terras met prachtig uitzicht.

Agriturismo Carincone heeft een grote zonneweide met diverse zitjes, ligstoelen en een gemeenschappelijke BBQ-plaats. 

Eric en Nanja zullen u bijzonder gastvrij ontvangen en geven u graag meer informatie over de omgeving, de nabijgelegen natuurgebieden, evenementen in de buurt en de leukste adresjes om te eten.

Indeling Agriturismo Carincone

Agriturismo Carincone heeft in totaal vier appartementen gelegen op de begane grond of eerste verdieping.

Mindervaliden:

Appartment Aria is geschikt voor mindervaliden.

Privé terras:

Alle appartementen hebben een eigen terras (tuinset, parasol en ligstoelen)  met prachtig uitzicht..

De appartementen:

Terra (4+2)

Appartement Terra (45 m2) is gelegen op de begane grond. Het appartement beschikt over een woonkamer met sofa bed (1,40×2,00 m), een eethoek met keukenblok, een badkamer met douche en twee slaapkamers waarvan één met 2-persoonsbed en de ander met twee 1-persoonsbedden.

Aria (2+2)

Appartement Aria (50 m2) is gelegen op de begane grond. Het appartement beschikt over een woonkamer met sofa bed (1,40×2,00 m), een eethoek met keukenblok, een badkamer met douche en een 2-persoonsslaapkamer.

Sole & Luna (2+0)

Appartement Sole en Luna (40 m2) is gelegen op de begane grond. Het appartement beschikt over een woonkamer, een eethoek met keukenblok, een badkamer met douche en een 2-persoonsslaapkamer.

Fuoco (2+0)

Appartement Fuoco (35 m2) is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over een woonkamer, een eethoek met keukenblok, een badkamer met douche en een 2-persoonsslaapkamer.

Specialiteiten

Wandelroutes

In de omgeving van Agriturismo Carincone kunt u heerlijk wandelen door de prachtige natuur. De eigenaren wijzen u graag de weg naar de mooiste routes.

BBQ-plaats

Gasten van Agriturismo Carincone kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke BBQ-plaats.

Gemeenschappelijke wasruimte

Bij Agriturismo Carincone is een wasruimte met wasmachine aanwezig voor gemeenschappelijk gebruik. U betaalt er € 5,00 per wasbeurt.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!