• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Weather data is NOT cached!

Agriturismo Canale

Toscane, Pisa 8 appartementen

weather Pisa 17 C°
(0 reviews )

Op de locatie

 • Zwembad
 • Airco in alle appartementen
 • Speeltuin
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Huisdier
 • Gemeenschappelijke wasruimte
 • Fietsen
 • Mindervaliden
 • Ontbijt
 • Wifi in alle appartementen
 • Vaatwasser in deel appartementen

In de omgeving

 • Attractiepark < 30 km
 • Golf < 30 km
 • Manege < 5 km
 • Restaurant < 20 min. loopafstand
 • Tennis < 5 km
 • Treinstation < 30 km

Beschrijving

Agriturismo Canale

Agriturismo Canale is een gerenoveerde boerderij uit de 19e eeuw. De accommodatie bevindt zich op het Toscaanse platteland nabij de toeristische steden als Pisa, Florence en Siena. Ook de kust van Toscane ligt op minder dan 50 kilometer. Agriturismo Canale wordt omringd door een regio met veel groen.

De acht appartementen zijn sfeervol en comforabel ingericht en verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Ieder appartement heeft een privé terras. In de mooi verzorgde tuin bevindt zich het ruime zwembad, met duikplank. Rondom het zwembad staan parasols en ligbedden waarop u heerlijk kunt relaxen. Uw kinderen zullen zich tijdens uw verblijf hier zeker prima vermaken! Daarnaast kunnen zij tafeltennissen, spelen in de speeltuin of een potje jeu de boulen!

Maak tijdens uw verblijf kennis met heerlijke typisch Toscaanse producten zoals olijfolie, wijn en honing die op Agriturismo Canale worden geproduceerd.

Indeling Agrituismo Canale

Agriturismo Canale heeft in totaal acht appartementen, waarvan twee 4-kamerappartementen, twee 3-kamerappartementen en vier 2-kamerappartementen.

Mindervaliden

Het appartement Rosa is geschikt voor mindervaliden.

Airconditioning

Alle appartementen beschikken over een airconditioning.

Vaatwasser

De appartementen Ciclamino, Rosa, Margherita, Melograno en Girasole beschikken over een vaatwasser.

Girasole (6+1; BG; 80 m2)

Appartement Girasole (80 m2) is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond beschikt het appartement over een keuken, een ruime woonkamer met 1-persoons sofa bed, een badkamer met douche en een 2-persoonsslaapkamer. Op de eerste verdieping heeft het appartement nog een badkamer met douche en twee 2-persoonsslaapkamers waarvan één met 2-persoonsbed en de tweede met twee 1-persoonsbedden. Buiten heeft het appartement een privé loggia.

Melograno (6+1; BG; 80 m2)

Appartement Melograno (80 m2) is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond beschikt het appartement over een keuken, een ruime woonkamer met 1-persoons sofa bed, een badkamer met douche en een 2-persoonsslaapkamer. Op de eerste verdieping heeft het appartement nog twee 2-persoonsslaapkamers waarvan één met 2-persoonsbed en de tweede met twee 1-persoonsbedden. Buiten heeft het appartement een privé loggia.

Rosa (4+2; BG; 75 m2)

Appartement Rosa (75 m2) is gelegen op de begane grond. Het appartement heeft de beschikking over een woonkamer met 2-persoons sofa bed, een keuken met eethoek, twee 2-persoonsslaapkamers en twee badkamers met douche.

Margherita (4+2; 1ste; 75 m2)

Appartement Margherita (75 m2) is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement heeft de beschikking over een woonkamer met 2-persoons sofa bed, een keuken met eethoek, twee 2-persoonsslaapkamers en een badkamer met toilet en douche.

Ciclamino (2+2; BG; 50 m2)

Appartement Cilamino (50 m2) is gelegen op de begane grond. Het appartement beschikt over een woonkeuken met eethoek en 2-persoons sofa bed, een 2-persoonsslaapkamer en een badkamer met douche.

Mimosa (2+2; BG; 50 m2)

Appartement Mimosa (50 m2) is gelegen op de begane grond. Het appartement beschikt over een woonkeuken met eethoek en 2-persoons sofa bed, een 2-persoonsslaapkamer en een badkamer met douche.

Lilla (2+2; 1ste; 50 m2)

Appartement Lilla (50 m2) is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over een woonkeuken met eethoek en 2-persoons sofa bed, een 2-persoonsslaapkamer en een badkamer met douche.

Viola (2+2; 1ste 50 m2)

Appartement Viola (50 m2) is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over een woonkeuken met eethoek en 2-persoons sofa bed, een 2-persoonsslaapkamer en een badkamer met douche.

Specialiteiten

Zwembad

Het ruime zwembad is 20x8 meter groot en gelegen in de mooi verzorgde tuin. Rondom het zwembad staan enkele parasols en ligbedden waarop u heerlijk kunt relaxen. Uw kinderen zullen zich in het zwembad prima vermaken, er is namelijk een duikplank aanwezig!

Lokale producten

Agriturismo Canale produceert zelf honing, wijn en olijfolie. Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan proeverijen en de producten aanschaffen.

Voor de kids

Uw kinderen zullen zich op de warme dagen prima vermaken in het zwembad. Daarnaast is er op de locatie ook een jeu de boules baan, tafeltennistafel en speeltuin aanwezig.

Middeleeuwse wandeling

Peccioli, Lajatico en Vicopisano zijn typisch Toscaanse dorpjes waar de tijd in Middeleeuwen lijkt te zijn stilgestaan. Agriturismo Canale biedt u een gegidste rondleiding door deze stadjes aan. Deze is gratis wanneer u tussen april en oktober boekt.  

Wijnkelder

Wanneer u tussen april en oktober te gast bent bij Agriturismo Canale wordt u een bezoek aangeboden aan een wijnkelder met proeverij. Deze is bij de prijs inbegrepen. 

 

 

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Korter verblijf

Buiten de periode van 2 mei t/m 11 september is een verblijf van drie dagen mogelijk. Vraag u gerust naar de mogelijkheden.

Services

Need to see

Florence

Wereldberoemd is de artistieke stad Florence. Vele kunstenaars, beeldhouwers, architecten en intellectuelen hebben deze stad tijdens de Renaissance gevuld met schitterende gebouwen en kunstwerken. Natuurlijk bezoekt u de Ponte Vecchio, de brug over de Arno, het Palazzo Pitti, maar ook het middelpunt van de stad, de Duomo met de Campanile. Zeker de moeite waard is een bezoek aan de Uffizi, één van de belangrijkste kunstmusea van de stad.

Lucca

De stad Lucca heeft een rechthoekig stratenpatroon zoals de voormalig Romeinse nederzetting. De stad is goed te voet te bezichtigen omdat verkeer zoveel mogelijk buiten de stad wordt gehouden. Op de plaats van het Romeinse forum staat nu de San Michele in Foro. Ook erg mooi is de kerk San Frediano. In het centrum van Lucca vindt u het geboortehuis van Puccini, de beroemde componist. In de Via Fillungo kunt u heerlijk winkelen en slenteren tussen winkels die versierd zijn in Art Nouveaustijl.

Cortona

De door de Etrusken gestichte stad is niet alleen één van de oudste steden maar ook één van de meest schilderachtige, met zijn wirwar aan oude straatjes, steegjes en gebouwen. De stad heeft diverse mooie musea die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken indien u van kunst houdt.

Volterra

Volterra is gelegen op een plateau waardoor het een zeer mooi uitzicht heeft op de heuvels rondom. Grote delen van de oude Etruskische muren staan nog overeind. Veel van de oude Etruskische voorwerpen kunt u bekijken in het Museo Gaurnacci. De Duomo heeft een zeer mooie preekstoel met gebeeldhouwde panelen. De stad is bekend om zijn ambachtslieden die al 2500 jaar beelden snijden van de plaatselijke albast.

San Gimignano

De dertien torens, in de twaalfde en dertiende eeuw gebouwd door adellijke families, domineren het mooie silhouet van San Gimignano. Het middeleeuws aanzicht van de stad is sindsdien nauwelijks veranderd. Van de torens is alleen de Torre Grossa voor publiek geopend. Mooi zijn ook het Collegiata, het Palazzo del Popolo en het Palazzo Vecchio del Podesta met waarschijnlijk de oudste toren.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!