• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Géén verborgen kosten
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Weather data is cached!

Agriturismo Ca’ le Suore

De Marken, Cagli 15 appartementen

weather Cagli 28 C°
(0 reviews )
[ssba]

Op de locatie

 • Huisdier
 • Zwembad
 • Mindervaliden
 • Restaurant
 • Speeltuin
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Tennisbaan

In de omgeving

 • Stad/dorp < 5 km

Beschrijving

Agriturismo Ca' le Suore

Het, op een wijnboerderij gebouwde Agriturismo Ca' le Suore is gelegen op de heuvels van het Marchiaanse landschap. Het uitgestrekte landgoed van de Agriturismo Ca' le Suore biedt diverse mogelijkheden om de rust op te zoeken en te genieten van het prachtige uitzicht op de heuvels van de Appenijnen.

De oude boerderij is omgebouwd tot vijftien individuele appartementen. De appartementen zijn eenvoudig en in een landelijke stijl ingericht, maar van alle gemakken voorzien. Elk appartement beschikt buiten over een eigen terras. Het zwembad op de locatie zorgt op de warme zomerdagen voor verkoeling. Rondom het zwembad staan enkele ligbedden waarop u kunt relaxen, terwijl de kinderen in het zwembad spelen.

Gedurende de zomermaanden is het restaurant van de locatie twee avonden per week geopend. Verblijft u met een groep op de accommodatie, kunnen eventuele andere avonden op aanvraag worden besproken. Een diner in het restaurant is zeker aan te raden. Maak kennis met regionale specialiteiten. Geniet in de wijnkelder van Agriturismo Ca' le Suore van een heerlijke wijnproeverij en maak kennis met de zelfgeproduceerde wijnen. De zeer vriendelijke eigenaren zorgen ervoor dat u aan niks ontbreekt tijdens uw verblijf.

Indeling Agriturismo Ca´le Suore

Agriturismo Ca´le Suore heeft in totaal vijftien appartementen. Allen zijn eenvoudig en in een landelijke stijl ingericht. De appartementen op de begane grond hebben een privé terras.

De appartementen:

Noci (5+0)

Appartement Noci (90 m2) is verdeeld over twee verdiepingen. Het appartement beschikt over een woonkamer met open haard, een keuken, twee badkamers en twee slaapkamers waarvan één met 2-persoonsbed en de tweede met drie 1-persoonsbedden. De slaapkamers zijn gelegen op de eerste verdieping.

Castagni (4+0)

Appartement Castagni (93 m2) is gelegen op de begane grond. Het appartement beschikt over een woonkamer met openhaard en eethoek, een keuken twee badkamers met douche en twee 2-persoonsslaapkamers.

Cavalli (2+2)

Appartement Cavalli (56 m2) is gelegen op de begane grond. Het appartement beschikt over een woonkamer met 2-persoons sofa bed en kitchenette, een slaapkamer met 2-persoonsbed en een badkamer met douche.

Sambuchi (2+2)

Appartement Sambuchi (44 m2) is gelegen op de begane grond. Het appartement beschikt over een woonkamer met 2-persoons sofa bed en kitchenette, een slaapkamer met 2-persoonsbed en een badkamer met douche.

Cedro (2+2)

Appartement Cedro (42 m2) is gelegen op de begane grond. Het appartement beschikt over een woonkamer met 2-persoons sofa bed en kitchenette, een slaapkamer met 2-persoonsbed en een badkamer met douche.

Rose (2+2)

Appartement Rose (40 m2) is verdeeld over twee verdiepingen. Het appartement beschikt op de begane grond over een woonkamer met 2-persoons sofa bed en kitchentte. Op de eerste verdieping bevinden zich een slaapkamer met 2-persoonsbed en de badkamer met douche.

Viole (2+2)

Appartement Viole (39 m2) is verdeeld over twee verdiepingen. Het appartement beschikt op de begane grond over een woonkamer met 2-persoons sofa bed en kitchentte. Op de eerste verdieping bevinden zich een slaapkamer met 2-persoonsbed en de badkamer met douche.

Primule (2+2)

Appartement Primule (38 m2) is gelegen op de begane grond. Het appartement beschikt over een woonkamer met 2-persoons sofa bed en kitchenette, een slaapkamer met 2-persoonsbed en een badkamer met douche.

Girasoli (2+2)

Appartement Girasoli (48 m2) is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over een woonkamer met 2-persoons sofa bed en kitchenette, een slaapkamer met 2-persoonsbed en een badkamer met douche.

Cipressi (2+2)

Appartement Cipressi (43 m2) is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met 2-persoons sofa bed en kitchenette, een slaapkamer met 2-persoonsbed en een badkamer met douche.

Pino (2+2)

Appartement Pino (40 m2) is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over een woonkamer met 2-persoons sofa bed en kitchenette, een slaapkamer met 2-persoonsbed en een badkamer met douche.

Querce (2+2)

Appartement Querce (39 m2) is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement beschikt over een woonkamer met 2-persoons sofa bed en kitchenette, een slaapkamer met 2-persoonsbed en een badkamer met douche.

Alba (2+0)

Appartement Alba (36 m2) is gelegen in een vrijstaand huisje gelegen op de begane grond. Het appartement beschikt over een woonkamer met kitchenette, een slaapkamer met 2-persoonsbed en een badkamer met douche.

Tramonto (2+0)

Appartement Tramonto (35 m2) is gelegen in een vrijstaand huisje gelegen op de begane grond. Het appartement beschikt over een woonkamer met kitchenette, een slaapkamer met 2-persoonsbed en een badkamer met douche.

Selleria (2+0)

Studio appartement Selleria (16 m2) is gelegen op de begane grond. Het beschikt over een woonkamer met 2-persoonsbed en kitchenette en een bakmaer met douche.

Specialiteiten

Zwembad

Het zwembad van Agriturismo Ca' le Suore is gelegen op een mooie plek op de accommodatie. Vanaf hier heeft u een schitterend uitzicht over de landelijke omgeving van Agriturismo Ca' le Suore. Het zwembad is 19x6 meter groot en rondom bevinden zich enkele ligstoelen.

Tennisbaan

Een balletje slaan tijdens uw verblijf? Dat kan! Agriturismo Ca'  le Suore beschikt over een tennisbaan.

Restaurant

Het restaurant van Agriturismo Ca' le Suore is gedurende de zomermaanden op zaterdag en woensdag geopend. Tijdens deze avonden worden er traditionele gerechten uit de omgeving geserveerd. Voor groepen kan het restaurant op aanvraag meerdere of afwijkende avonden geopend worden.

Voor de kinderen

Voor de kinderen is er op de locatie een speeltuin en een voetbalveldje aanwezig.

In de omgeving

In de omgeving van Agriturismo Ca' le Suore bevinden zich verschillende dorpjes en steden, die zeker de moeite waard zijn om een bezoek aan te brengen. Zo vindt u bijvoorbeeld op 10 km afstand Cagli, op 23 km afstand Urbino en op 60 km afstand Assisi.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Need to see

Ascoli Piceno

Werkelijk betoverend is de stad Ascoli Piceno. Aan de Piazza del Popolo, die geheel geplaveid is met travertijn ligt het prachtige Palazzo del Popolo dat stamt uit de dertiende eeuw, het kijkt uit op een standbeeld van een paus en herbergt een prachtig Renaissancistische binnenplaats. Ook Piazza Arringo is een plein met zeer veel mooie gebouwen en bezienswaardigheden. Hoewel de stad met 60.000 inwoners een redelijk grote stad is, kunt u in een dag het historische centrum te voet leren kennen.

Urbino

Het hart van de stad, de Piazza della Repubblica is het centrum van een stad die eeuwen lang het cultureel middelpunt is geweest. Urbino dankt zijn ontwikkeling aan de hertog van Montefeltro ,die regeerde in de 15e eeuw, die naast rijk ook een grote kunstliefhebber was. Het Palazzo Ducale wat in zijn opdracht gebouwd werd, illustreert de artistieke en intellectuele idealen van de Renaissance en er werd een beroep gedaan op alle beroemde kunstenaars en architecten uit die tijd. De façade met de verschillende boven elkaar liggende loggia's deed lang dienst als monumentale ingang van de stad. Ook zeer mooi zijn de neolkassieke Duomo uit 1789, het 15 de eeuwse Fortezza dell'Albornoz, het belangrijkste overblijfsel van de verdedigingswerken. Natuurlijk kunt u een bezoekje brengen aan het Casa Natale di Rafaello, het geboortehuis van de beroemde schilder Rafael.

Parco Conero

Langs de Adriatische kust liggen lange zandstranden. Het leukste stukje kust ligt bij het rotsachtige schiereiland Conero. De hoge kliffen vormen een natuurlijke onderbreking van de lange zandstranden. Bovendien zorgen de pijnbossen voor een aangename verkoeling en de lage mediterrane begroeiing verspreid een heerlijke geur. In schilderachtige badplaatsjes als Portonuovo, Sirolo en Numana vermaken vooral Italianen zich. Het natuurreservaat biedt zeer veel mogelijkheden voor wandelaars en natuurliefhebbers door de enorme verscheidenheid aan flora en fauna.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!