Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Persoonlijke kennis van ons aanbod

Kennis van zaken en lokale contacten

Ecco Italia bezoekt al haar accommodaties persoonlijk. We maken kennis met de eigenaren of het management en de dagelijkse leiding. Wij doen dus direct zaken met de eigenaren of het verantwoordelijk management. Er komt geen tussenpersoon of lokale reisorganisatie aan te pas. Dat betekent dat er direct en snel zaken gedaan kan worden en de informatie uit eerste bron beschikbaar is. Wel zo betrouwbaar.
Slechts in enkele gevallen wordt met een derde partij samengewerkt. Maar ook dan bezoeken we deze accommodaties en kennen de situatie ter plaatste.

Schoon, heel en gastvrij

Uw welverdiende vakantie moet wel een goede ervaring zijn. U bent voor ons daarom niet alleen een reiziger maar vooral een gast. We willen graag dat u met goede herinneringen naar huis gaat. Wij hanteren daarom drie vaste uitgangspunten om een samenwerking aan te gaan. Tenminste moet, zoals wij dat noemen, de accommodatie ‘schoon, heel en gastvrij’ zijn.

We vermijden het massale, zoeken het speciale

Maar daarnaast zoeken we ook net dat beetje anders, net dat speciale. We rijden voorbij aan dertien uit een dozijn en bezoeken nieuwsgierig de randen van het bekende en gebruikelijke. Natuurlijk, we hebben in ons aanbod ook plekken die passen bij de reguliere wensen. We zijn niet avantgardistisch. Maar we doen ons best om het net even andere Italië aan te kunnen bieden. Net even anders door bijvoorbeeld de bijzondere gastvrijheid, de unieke ligging, het fraaie uitzicht, de indrukwekkende omgeving, de authentieke uitstraling en dergelijke.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!