Ecoo italia logo

Ciao! Wij vinden uw perfecte agriturismo

Agriturismo Italië, knus en authentiek

Waar wil je heen?
Wanneer wil je gaan?
Aantal gasten en slaapkamers
Zoeken
Wij zoeken uw droomvakantie
Boek een agriturismo, B&B, lodgetent of vakantievilla en beleef authentiek Italië

Ontdek onze mooiste agriturismo’s

Graag nodigen wij u uit! Maak kennis met Ecco Italia, met onze persoonlijke service en onze sfeervolle authentieke vakantieplekjes door heel Italië. Van Toscane tot De Marken en van Lombardije tot Puglia.

Ziet u door de bomen het bos niet meer?

Wij staan met plezier klaar om u te helpen met zoeken en vinden gegarandeerd de mooiste locatie voor u!  Wij kunnen op nog meer kenmerken selecteren, zodat uw vakantie volledig aansluit bij uw specifieke wensen.

Reisadvies nodig? Wij helpen u graag!

Wat een mooie vakantieplekjes heeft Italië te bieden . . . en veel! Dat maakt het niet makkelijk om uit al het mooie aanbod dat ene perfecte plekje te vinden. Wij helpen graag.

Wij stellen graag een reisadvies voor u samen, om hét vakantieplekje aan te bieden dat precies bij jullie wensen past.

Wij kunnen binnen ons aanbod zoeken op de kleinste details. Op zoek naar een appartement met tuinterras en eigen barbecue? Een appartement met een slaapkamer en badkamer op de begane grond voor opa en oma? Een vakantievilla met buitenkeuken? Geen enkel probleem voor ons. Wij vinden ze snel en zetten het om in een perfect reisadvies.

Bezoek de mooiste agriturismo’s in Italië!

Wilt u dit jaar lekker op vakantie naar Italië? Lekker onder de zomerzon genieten van echt Italiaans ijs of een heerlijke pizza, slenteren door kleine middeleeuwse steegjes of heerlijk tot rust komen aan het zwembad met een goed boek en glas wijn? Cultuur, natuur en beschaving gaan hier hand in hand met lekker weer en gastvrijheid.  Ecco Italia heeft een prachtig aanbod van accommodaties om dit zelf te beleven en hiervan te genieten!

Wij zijn SGR lid. Bij ons boek je veilig!

SmookItalia B.V. (KvK nr. 55429475) , hier handelend onder de naam Ecco Italia, is aangesloten bij SGR onder nummer 3504. U kunt dit controleren via de website van SGR.

Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website en in onze brochure gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen. Voor meer informatie, lees onze privacyverklaring