Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Wegens succes verlengd tot en met 31 december 2017!

Net als voorgaande jaren verlengen wij onze vroegboekactie. Wij willen al onze klanten de mogelijkheid geven om kans te maken op het vroegboekkado. Vandaar dat de actie is verlengd tot en met 31 december 2017.

Een heerlijk kado met plezier aangeboden aan al onze vaste klanten en vroegboekers 2018

Ook dit jaar zetten we onze traditie voort en bieden wij onze vaste klanten en vroegboekers een attentie aan. En niet zomaar een attentie, het is een fraai Italiaans kado.  Lees hieronder waaruit het vroegboekkado seizoen 2018 bestaat.

Kookboek ‘Het beste van de Italiaanse keuken’

Dit kookboek bevat 200 authentieke recepten uit de Italiaanse keuken. Het boek is ingedeeld in verschillende thema’s waardoor je kan kiezen uit een snelle maaltijd, een gezonde maaltijd, regionale maaltijden, favoriete Italiaanse maaltijden, makkelijke maaltijden, uitdagende maaltijden en maaltijden voor speciale gelegenheden. Kook de heerlijke gerechten om alvast in de stemming te komen voor de reis naar Italië.

Fettuccine al peperoncino

Fettuccine is een pastasoort die erg populair is in de Romaanse keuken. Het is een platte dikke noedel, gemaakt van ei en bloem, vergelijkbaar met tagliatelle maar smaller. Fettuccine al peperoncino geeft wat pit aan uw pastagerechten.

Pomodoro e basilico

Pomodore e basilico is een pastasaus die al jarenlang geliefd is in Italië. In Nederland kan je de pastasauzen tegenwoordig ook vinden in de supermarkt, maar dat smaakt niet zo lekker als de échte Italiaanse pastasaus. Daarom hebben wij aan ons verrassingspakket een pot échte Italiaanse pastasaus toegevoegd.

Pesto Giallo

Pesto Giallo is een gele pesto die anders smaakt dan de pesto die wij gewend zijn. Deze pesto is namelijk op basis van pompoen en kerrie met mosterd en kruiden. De pesto is heerlijk voor op Italiaans brood. Ook met pasta is deze pesto heerlijk. Meng deze pesto met een beetje crème fraiche en verwarm het gezamenlijk met wat rivierkreeftjes op om deze vervolgens te serveren over de pasta.

Vijgen-dadel azijn

Een zeer populaire azijn en dat is niet zonder reden. Deze azijn is qua smaak iets zoeter dan de bekende balsamico azijn. De vijgen zorgen voor een lichte frisheid en de dadel brengt een fijne zoete ondertoon. De ideale partner voor geitenkaas, parmaham en mozzarella. Maak al je salades in een handomdraai compleet door deze azijn er over te schenken.

Freudo Arancio Nero d’Avola

Om je heerlijke Italiaanse maaltijd af te maken hebben wij een typisch Siciliaanse wijn toegevoegd aan het pakket. Deze wijn is gemaakt van de Nero d’Avolo druif en dit is de belangrijkste rode druif van Sicilië. Deze wijn is lekker bij risotto, voorgerechten met pasta, rood vlees, lam en hartige kazen.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!