Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Bereikbaarheid van Ecco Italia

Reguliere openingstijden kantoor

De gebruikelijke openingstijden van ons kantoor is dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.30 uur. Maar vaak zijn we telefonisch na 17.30 uur ook nog bereikbaar. Het is maar net hoe druk het op enig moment bij ons is. De mail wordt buiten deze tijden in de regel ook bekeken. En als het even kan zeker ook beantwoord.

De drukste maanden van het jaar ook ’s avonds, zaterdag én zondag bereikbaar!

’s Avonds ook telefonisch bereikbaar

Tijdens de drukke boekingsmaanden zijn wij zeker niet om 17.30 uur gesloten. Nee, u kunt bij ons gemakkelijk terecht tot ongeveer 22:00 uur. Makkelijk voor u als u overdag tijdens uw werk er moeilijk aan toe kunt komen om ons even te bellen over uw vakantiewensen. Bij ons zijn het vroeg in de ochtend, tijdens de lunch en rond het einde van de werkdag en in de avond juist telefonisch piekuren. We staan u graag te woord.

Zaterdag en zondag ook bereikbaar

In de drukke maanden van het jaar zijn we ook de gehele zaterdag open. Wij zijn dan vanzelfsprekend telefonisch en per e-mail bereikbaar. Maar ook op zondag wordt de mailbox uitgelezen en worden aanvragen afgehandeld en boekingen verzorgd. Wilt u op zondag gebeld worden? Geen enkel probleem. Laat het ons dan per e-mail even weten. Of probeer met ons te bellen. Bij gelegenheid nemen we de telefoon op.

Wij staan voor u klaar om u te helpen!

Het team van Ecco Italia.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!