Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Agriturismo Italië

Wilt u genieten van het prachtige Italië op een sfeervolle en authentieke wijze? Ecco Italia biedt een ruim assortiment aan in de categorie agriturismo Italië. Italië staat bekend om haar agriturismi en het is daarom een populaire manier van vakanties. Wilt u heerlijk tot rust komen in een sfeervolle en luxueuze omgeving en daarbij wat meekrijgen van de Italiaanse cultuur? Dan is een agriturismo in Italië zeker wat voor u.

Wat is agriturismo Italië?

Al hoewel agriturismo in Italië zeer populair is, is het nog lang niet bij iedereen bekend. Agriturismo is een vorm van vakantie waar luxe, zoals de meeste mensen dat wensen op een vakantie, gecombineerd wordt met een manier waar u een land echt leert kennen. U verblijft op één van de kamers van een prachtige boerderij. De boerderijen waar u verblijft, maken vaak producten zoals wijn, kaas of andere producten waar Italianen bekent om staan. Heeft u een speciale passie voor één van deze producten, zoals bijvoorbeeld wijn, dan is agriturismo in Italië de perfecte manier om uw voorliefde voor wijn te combineren met een heerlijk luxueuze vakantie op een authentieke manier.

Tips bij een agriturismo in Italië

Mocht u inmiddels al overtuigd zijn van een agriturismo in Italië, dan zouden we u graag een aantal tips willen meegeven om uw vakantie in Italië een onvergetelijke ervaring te maken. In eerste instantie het raadzaam een auto mee te nemen of te huren die tegen een stootje kan. Wanneer u door de prachtige omgeving van Italië rijdt, komt u ook over onverharde en slecht geasfalteerde wegen. Ten tweede zouden we u willen aanraden Italië ook te proeven. Italianen houden van lekker eten met een glaasje wijn en steken hier dan ook veel tijd in. Neem de tijd om al dit lekkers te proeven. De boeren vertellen vol trots over hun producten. Dit maakt agriturismo in Italië zo bijzonder.

Bekijk o.a. accommodaties in de volgende regio’s: 

Agriturismo’s in Umbrië
Agriturismo’s in Toscane
Agriturismo’s in De Marken
Agriturismo’s in Ligurië
Agriturismo’s op Sicilië
Agriturismo’s in Calabrië
Agriturismo’s in Piëmonte
Agriturismo’s in Lazio
Agriturismo’s in Sardinië
Agriturismo’s in Lombardije
Agriturismo’s in Campanië
Agriturismo’s in Veneto
Agriturismo’s in Emilio Romagna

Bekijk alle agriturismo’s in Italië

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!