• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Weather data is cached!

Villa Tempietto

Veneto, Padua Vakantiehuisje, 4 personen, 2 slaapkamers

weather Padua 19 C°
(1 reviews )

Op de locatie

 • Airco in alle appartementen
 • Huisdier
 • Golfbaan
 • Vaatwasser in alle appartementen
 • Wifi in alle appartementen
 • Wasmachine in alle appartementen
 • Badmuts verplicht

In de omgeving

 • Golf < 30 km
 • Ligplaats boot
 • Restaurant < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 5 km
 • Treinstation < 30 km

Beschrijving

Villa Tempietto

Villa Tempietto is een schattig vakantiehuisje geschikt voor vier personen. Het ligt op het fraaie landgoed Frassanelle in de Veneto streek, schitterend landgoed met een prachtig park dat grenst aan de heuvels van het natuurreservaat Euganei nabij Venetië. Wilt u genieten van het prachtige natuurschoon en buitenleven, maar ook de prachtige stad Venetië bezoeken, dan is dit de plek bij uitstek.

Dit prachtige landgoed van maar liefst 150 hectare groot biedt een een keur aan mogelijkheden voor uw vakantieverblijf. Zo staan er naast de zeer verzorgde vakantiehuisje Tempieto nog twee vakantiehuizen, namelijk Villa Bencontenta en Villa Lieta. Maar ook is er een gerestaureerd centraal gedeelte welke een bestemming heeft gekregen als Agriturismo. Deze Agriturismo Frassanelle biedt verschillende studio's en appartementen aan.

Het landgoed Frassanelle beschikt naast een negentiende-eeuws Engels park ook over een prachtige 18 holes golfcourse die te voet te bereiken is wat deze accommodatie uniek maakt. Een zeer mooie locatie!

Andere accommodaties op landgoed Frassanelle:

Indeling van Villa Tempietto

Verspreid op het landgoed van Frassanelle liggen verschillende vakantiehuizen waaronder deze bijzondere vakantiehuis Villa Tempietto. De woningen liggen ver uit elkaar en de ligging van de villa's is dan ook erg privé.

Dit bijzondere vakantiehuis biedt plaats aan 4 personen, beschikt over airconditioning in de 2 slaapkamers op de eerste verdieping, telt twee badkamers, en biedt veel privacy in een romantische sfeer. Het woonoppervlak van de tempel is 100m2 en beslaat 2 verdiepingen. In de kelder is de tweede badkamer gelegen. Op de veranda voor de tempel kunt u heerlijk genieten van de bijzondere sfeer tussen de bloesembomen. De keuken is zeer volledig ingericht en heeft ook een vaatwasser.

Als u gebruikt wilt maken van WiFi, dan wordt u kosteloos een toegangscode verschaft. Op het vakantiehuisje zelf heeft u geen bereik, maar op het centrale gedeelte van Frassanelle kunt u binnen of buiten in de tuin gebruik maken van internettoegang.

Specialiteiten

Zwembad

Om te zwemmen maakt u gebruik van het zwembad welke is gelegen op het landgoed van Frassanelle. Dit zwembad is alleen toegankelijk voor gasten van het landgoed van Frassanelle. Het zwembad ligt op 500 meter van Villa Tempietto en kunt u per auto of te voet bereiken. Een badmuts is verplicht en u dient het zwembad gekleed te bereiken.

Het zwembad is in de periode juli en augustus open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.30 tot 19.00 uur en gesloten op dinsdagen of als sprake is van slechte weersomstandigheden.

Golfcourse

Landgoed Frassanelle beschikt over een eigen prachtige golfcourse, 18 holes, par 72. De baan is voor gasten te voet te bereiken via de lanen die in het park gelegen zijn. De baan ligt mooi tussen heuvels, bossen en kleine meertjes. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk in combinatie met een aantal dagen golfen. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Natuurexcursies

De villa is gelegen in een prachtig park welke een enorme schat aan flora en fauna herbergt. Er is zelfs een prachtige grot, welke u onder begeleiding kunt bezoeken. Iedere tour in het park laat u kennismaken met de prachtige natuur in deze streek en wordt door de eigenaren begeleid. Een tour kost voor een volwassene E. 5,-, voor kinderen onder begeleiding van een volwassene is de tour gratis.

Extra luxe

Voor een echt luxe verblijf is het mogelijk een huishoudelijke hulp, privé kok of babysit in te huren. Er is ook een boodschappenservice. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Steden

Het dichtst bij gelegen dorp voor uw dagelijkse boodschappen ligt op 2 kilometer afstand.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Need to see

Venetië

De stad Venetië behoeft geen toelichting. Wereldwijd kent men de kanalen waar gondels varen en Venetiaans carnaval gevierd wordt. Het San Marco plein en de Brug der Zuchten, wie kent ze niet? Een altijd boeiende en unieke stad.

Verona

Verona is een druk handelscentrum en één van de meest welvarende steden van Italië. Het is na Venetië de grootste stad in deze regio. In het centrum vindt u zeer mooie Romeinse ruines. De middeleeuwse palazzi zijn opgetrokken uit het Rossi di Verona, het met roze doorschoten kalksteen dat de stad typeert. Natuurlijk is de kerk San Zeno Maggiore de belangrijkste bezienswaardigheid.

Vicenza

De stad bij uitstek van Andrea Palladio, een bekende architect. Verspreid door de stad staan verschillende palazzi van hem, zoals het Palazzo Valmarana Braga. Midden in het centrum vindt u de monumentale basilica, en het Teatro Olimpico. Naast mooie architectuur en historie vindt u in deze stad ook stijlvolle winkels en cafés.

Reviews

Erg leuke en rustige accommodatie

- Nynke -

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!