Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Bekijk foto's
Early Bird! Korting tot 10% in 2018 als u boekt voor 31 maart 2018.
Weather data is NOT cached!

Agriturismo La Marazzana

Le Marche, Senigallia 6 appartementen

weather Senigallia 3 C°
(0 reviews)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail to someonePrint this page

Kenmerken & voorzieningen

 • Zwembad
 • Huisdier
 • Fietsen
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Mindervaliden

In de directe omgeving

 • Strand 5-10 km
 • Stad/dorp < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 5 km
 • Manege < 5 km
 • Treinstation < 30 km
 • Vliegveld < 30 km
 • Wellness/thermaal bad < 10 km
 • Ligplaats boot

Beschrijving

Agriturismo La Marazzana

Het landgoed

La Marazzana is een agriturismo gelegen in de mooie groene heuvels van De Marken. Deze accommodatie is op slechts enkele minuten gelegen van het strand van Senigallia aan de Adriatische zee. Gelegen in een prachtige tuin vindt u vlak naast de achttiende-eeuwse villa de accommodaties, welke in landelijke stijl zijn ingericht en voorzien van alle gemakken. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke technieken en materialen en antieke meubels zodat de prachtige landelijke stijl en sfeer behouden zijn gebleven.

Vijf appartementen

Er zijn in totaal vijf appartementen en een kamer aanwezig. De tuin is prachtig onderhouden. U kunt natuurlijk ook een frisse duik nemen in het zwembad in de tuin, of naar het strand gaan dat echt op enkele minuten afstand ligt. U kunt hier ook een boot huren met schipper voor een tocht langs de Adriatische kust.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Een klik op de knop leidt u door naar het boekingsformulier, waar u uw gegevens kunt invullen.

Er geldt een vroegboekkorting van 10% als u boekt voor 31 maart 2018 voor de periode van 1 april t/m 14 juli 2018.
Er geldt een vroegboekkorting van 5% als u boekt voor 31 maart 2018 voor de periode van 14 juli t/m 25 augustus 2018.
Er geldt een vroegboekkorting van 10% als u boekt voor 31 maart 2018 voor de periode van 25 augustus t/m 30 september 2018.

Services

Need to see

Ascoli Piceno

Werkelijk betoverend is de stad Ascoli Piceno. Aan de Piazza del Popolo, die geheel geplaveid is met travertijn ligt het prachtige Palazzo del Popolo dat stamt uit de dertiende eeuw, het kijkt uit op een standbeeld van een paus en herbergt een prachtig Renaissancistische binnenplaats. Ook Piazza Arringo is een plein met zeer veel mooie gebouwen en bezienswaardigheden. Hoewel de stad met 60.000 inwoners een redelijk grote stad is, kunt u in een dag het historische centrum te voet leren kennen.

Urbino

Het hart van de stad, de Piazza della Repubblica is het centrum van een stad die eeuwen lang het cultureel middelpunt is geweest. Urbino dankt zijn ontwikkeling aan de hertog van Montefeltro ,die regeerde in de 15e eeuw, die naast rijk ook een grote kunstliefhebber was. Het Palazzo Ducale wat in zijn opdracht gebouwd werd, illustreert de artistieke en intellectuele idealen van de Renaissance en er werd een beroep gedaan op alle beroemde kunstenaars en architecten uit die tijd. De façade met de verschillende boven elkaar liggende loggia's deed lang dienst als monumentale ingang van de stad. Ook zeer mooi zijn de neolkassieke Duomo uit 1789, het 15 de eeuwse Fortezza dell'Albornoz, het belangrijkste overblijfsel van de verdedigingswerken. Natuurlijk kunt u een bezoekje brengen aan het Casa Natale di Rafaello, het geboortehuis van de beroemde schilder Rafael.

Parco Conero

Langs de Adriatische kust liggen lange zandstranden. Het leukste stukje kust ligt bij het rotsachtige schiereiland Conero. De hoge kliffen vormen een natuurlijke onderbreking van de lange zandstranden. Bovendien zorgen de pijnbossen voor een aangename verkoeling en de lage mediterrane begroeiing verspreid een heerlijke geur. In schilderachtige badplaatsjes als Portonuovo, Sirolo en Numana vermaken vooral Italianen zich. Het natuurreservaat biedt zeer veel mogelijkheden voor wandelaars en natuurliefhebbers door de enorme verscheidenheid aan flora en fauna.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!