Wij bellen u!

Wilt u dat wij
u bellen over
uw vragen of
voor advies?

Klik dan hier . .

Bel ons op!

Ook op zaterdag
én deels op zondag
bereikbaar!

010-820.85.21

Nieuw!

Nieuw
geselecteerd
voor u!

Bekijk ze

Italië

Zoek de
accommodaties
via de kaart.

Bekijk kaart Italië

Voordelen

Wij kennen onze
accommodaties
persoonlijk!

Bekijk de voordelen
Print
Terug naar zoekresultaat

Relais Castello di Razzano

Turijn, Piëmonte 2-4 personen
  • Zwembad
  • Nabij een stad(je)
  • Aantrekkelijke luxe
  • Bed & Breakfast
  • Relais
  • Airco in alle app.

Relais Castello di Razzano

Het kasteel van Razzano is in de jaren 60 geheel terug gebracht in de oude glorie. Het ligt in Monferrato in Piëmonte. Deze noordelijke streek kenmerkt zich door de heuvels vol wijnranken en de rijke truffel cultuur.

Het kasteel is bijzonder authentiek en chique ingericht en aangekleed waardoor u zich werkelijk in kasteel sferen bevindt tijdens uw verblijf

Het kasteel is gelegen rondom een vierkant geheel afgesloten binnenplaats met mooi aangelegde tuin. De eigenaar heeft een klein museum aangelegd met gereedschappen die men door de eeuwen heen gebruikte bij het produceren van wijn. Ook is het mogelijk om de heerlijke wijnen uit de streek te proeven en uiteraard kunt u deze hier ook aanschaffen, om thuis nog eens na te genieten!

De kamers en Suites van Castello di Razzano

U kunt kiezen uit een 2-persoons kamer, een junior suite of maxi suite. Allen zijn zeer sfeervol ingericht en zijn voorzien van alle gemakken. Er is op alle kamers airconditioning, een kluisje, telefoon, televisie en de mogelijkheid om koffie of thee te zetten. Ook vindt u er een mini bar.

De prijzen van de kamers zijn inclusief linnengoed en het uitgebreide en verzorgde ontbijt dat beneden wordt geserveerd.

De gasten kunnen beneden gebruik maken van de grote woonkamers die zeer gezellig zijn en smaakvol ingericht. U kunt hier in alle rust een boek lezen of van een heerlijke wijn genieten bij de open haard. Op warmere dagen kunt u ook heerlijk in de prachtige tuin op de binnenplaats zitten.

De specialiteiten van Relais Castello di Corteranzo

De wijnen van Razzano

Deze accommodatie produceert zelf heerlijke wijnen. Castello di Razzano produceert jaarlijks meer dan 200.000 liters D.O.C. wijnen die als volgt zijn in te delen:

. Barbera del Monferrato, een jonge drinkwijn;

. Barbera d'Asti, een wijn van tenminste 6 maande oud die na 2 à 3 jaar gedronken kan worden;

. Barebra d'Asti superiore, een wijn die altijd in houten vaten is gerijpt voor tenminste 3 jaar.

U kunt de wijnkelders bezoeken evenals het museum van de eigenaar waar u de gereedschappen door de eeuwen heen kunt zien. Natuurlijk kunt u ook proeven en kopen!

En verder . . .

Nieuw bij de deze prachtige accommodatie is een geheel nieuw zwembad met prachtig uitzicht op de wijngaarden. En op het Castello di Razzano zijn Mountainbikes aanwezig die vrij te gebruiken zijn.

Het is helaas niet mogelijk om op het kasteel zelf te dineren, maar de directe omgeving biedt vele mogelijkheden om culinair te genieten. Wij kunnen u voorzien van vele leuke adressen.

Op 2 kilometer van het kasteel vindt u een manege en tennisbaan. Op 15 kilometerafstand ligt een schitterende golfbaan.

Verder biedt deze omgeving u vele uiteenlopende bezienswaardigheden en festiviteiten & evenementen. Van de paarden race (Palio) in Asti, tot het zoeken van truffels en truffelmarkten tot een bezoek aan de schitterende stad Turijn. Natuurlijk zijn ook steden als Asti en Alba zeer de moeite waard of de Slow Food University in Pollenzo. Al met al meer dan genoeg mogelijkheden om op het Castello en in deze omgeving volop te genieten.

Turijn

Turijn is naast een economische macht in het Noorden van Italië, ook een schitterende Barokke stad. De architectuur liefhebber kan in deze stad zijn hart op halen. Turijn is ook de stad van Fiat, voortreffelijke Egyptisch museum, Museo Egizio, en de stad van de Olympische winterspelen 2006. U vindt in de stad nog zeer veel herinneringen aan deze spelen.

Echte aanraders in de stad is onder andere de Duomo, de aan Johannes de Doper gewijde kathedraal uit 1497. Dit is het enige Renaissance gebouw in de gehele stad. met zijn sobere vierkante klokkentoren steekt deze Duomo af tegen de overdadige Barok in deze stad.

Zeker moet u een bezoek brengen aan de Capella della Sacra Sindone, waar boven het altaar de befaamde lijkwade te zien is. Deze kapel is in het Palazzo Reale gebouwd en heeft een zeer bijzondere koepel. Palazzo Madama staat aan het centrale plein van de stad. Ooit was het een middeleeuws kasteel en herbergt nu het Museo Civico d'Arte Antica, met een uitgebreide collectie kunstwerken uit de Grieks - Romeinse tijd tot de 19 de eeuw.

Natuurlijk biedt deze levendige stad ook volop mogelijkheden om heerlijk te winkelen, langs kleine markten te lopen of te genieten van een heerlijk glas wijn in een van de vele cafés of op een terras in de Italiaanse avondzon.

Asti

De stad Asti ligt in het centrum van de meest prestigieuze wijngebied van Italië. De stad is beroemd om zijn middeleeuwse binnenstad die gekenmerkt wordt door de rode torens en gele steen. Aanraders zijn de Battistero di San Pietro en het Palazzo Alfieri, het driehoekige plein genoemd naar de plaatselijke toneelschrijver en dichter Alfonso Alfieri. Op dit plein worden ieder jaar in september samen met de plaatselijke wijnmarkt de bekende Palio (paardenrace) gehouden.

Castello di Razzano prijslijst 2015

Kamers per nacht B&B

Alle seizoenen

2-persoons kamer
Junior Suites (2 pers.)
Junior Suites (4 pers.)
Suites (2 pers.)
Suite (4 pers.)
Suite Superior (2 pers.)

115,-
130,-
200,-
150,-
240,-
200,-

Overige kosten

Services

In.

Ex.

Toelichting

GWE

V

Airconditioning

V

Overig

Toeristenbelasting

V

Houdt u rekening met eventuele toeristenbelasting ter plaatse.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over Castello di Razzano, neemt u dan gerust contact met ons op via e-mail of telefonisch op 010 - 820 85 21.

Recensie toevoegen:
CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan